Vacature Agile Project Manager / Business Analist.

Ben je zoek naar de volgende stap in je carriere in project management? Als een combinatie van (Agile) project management en business analyse je als muziek in de oren klinkt en je wilt werken aan toonaangevende software ontwikkeling trajecten dan is dit jouw volgende baan.

Wij zijn GlobalOrange, we werken voor snel groeiende scale-ups en corporates aan innovatieve SaaS en platform software ontwikkelprojecten. Ticketscript, Aegon, SimpledCard, Tikkie, VUmc zijn slechts enkele van de klanten waar wij mee samen hebben gewerkt. Als pm/analist ben jij de sleutel tot het succes van deze bedrijven. Je werkt nauw samen met de product owner aan klantzijde, je onderzoekt en beschrijft wat eindgebruikers willen en je faciliteert jouw team in het ontwikkelen van producten van wereldklasse.

We willen je helpen met doorgroeien. Daar investeren we dan ook graag in. Elke week besteden wij tijd aan persoonlijke ontwikkeling. We doen individuele cursussen, leren van elkaar, halen externe kennis binnen of doen peer reviews. Zo dagen we elkaar uit en zetten we onze vaardigheden in voor (o.a. maatschappelijke) zaken die we samen belangrijk vinden en bijdragen aan de OKRs van de organisatie.

Daarnaast zorgen wij natuurlijk voor een goed salaris en bijdrage aan je pensioen, een gezonde lunch en vrijwel iedere vrijdag een leuke (post-covid) borrel.