Certo Escrow

Financiële software voor de reisbranche

Om klanten van reisorganisaties te beschermen tegen bijvoorbeeld faillissement werd een complex platform worden gebouwd waarin zekerheid wordt geboden in het betalingsverkeer in de reiswereld.

UITDAGING
Ontwikkel een fintech platform dat escrow betalingen faciliteert voor de reisbranche.

AANPAK
GlobalOrange ontwikkelde samen met Certo Escrow het financiële product, dat waterdichte bescherming biedt door middel van zogenoemde escrow transacties.

RESULTAAT
Het resultaat van de samenwerking is dat er een innovatief planningsplatform staat dat zijn tijd jaren vooruit is. Koppelingen met derden zoals banken, en reisorganisaties zijn succesvol geïmplementeerd.

Certo Escrow

Certo Escrow innoveert

Binnen budget en tijd opgeleverd
Door intensief, dagelijks contact tussen beide teams kon er zeer snel geschakeld worden. Nieuwe features of aanpassingen in requirements werden snel opgepakt. Dit intensieve contact heeft ertoe bijgedragen dat de eerste pilot vol tevredenheid in ontvangst is genomen.

Future ready
De opgeleverde planning software is een stabiel, schaalbaar product, geënt op groei en gebruikers. Certo Escrow is hiermee toekomstklaar.

Voorloper in de ontwikkeling van veilige financiële software

Complexe software
Het platform van Certo Escrow is complex, omdat er meerdere partijen met eigen informatiestromen en -systemen aan elkaar gekoppeld zijn. GlobalOrange is expert op dit gebied. Koppelingen met derden zoals banken, en reisorganisaties zijn succesvol geïmplementeerd.

Partner die meedenkt
Certo zocht een partner die meedenkt en proactief met ideeën komt. Het resultaat van de samenwerking is dat er een innovatief planningsplatform staat dat zijn tijd jaren vooruit is. Het team van GlobalOrange voelt zich zeer betrokken bij de doelstellingen van de klant en doet er alles aan om die te bereiken.

SaaS Expertise
GlobalOrange heeft veel ervaring met SaaS producten zoals Certo Escrow, die hoge eisen stellen aan gebruiksvriendelijkheid, performance, schaalbaarheid en security.

Succesfactoren

Security

Er is een beveiligingsaudit uit gevoerd, waarbij een gespecialiseerd bedrijf controleerde of de applicatie veilig genoeg is. Onder andere werd daarbij de omgang met persoonsgevoelige informatie en de bescherming tegen hackers bekeken.

Agile

De Agile ontwikkelmethodiek leverde elke twee weken een werkend stuk software op. Gedurende het project zijn enkele requirements veranderd, waardoor plannen wijzigen. Met de Scrum-methodiek konden we snel inspelen op die veranderingen.

UX

Voor deze applicatie is een intuïtief UX-ontwerp gemaakt om een zeer prettige gebruikerservaring (UX) te bieden. Het systeem werkt, geeft de benodigde informatie overzichtelijk weer, maar is ook eenvoudig in gebruik, any time any place.

Ready for next level product development?

Laten we een digitaal product creëren waar eindgebruikers en business stakeholders van zullen houden en dat bovendien toekomstbestendig, schaalbaar, veilig en gemakkelijk te onderhouden is.