SCA

Slimme consultancy applicatie voor apothekers

De SCA groep is wereldwijd marktleider op het gebied van duurzame persoonlijke verzorging, hygiëne- en bosproducten. Het bedrijf verkoopt producten in ongeveer honderd landen via sterke merken zoals TENA, Tork, Lotus, Libresse en Tempo.

UITDAGING
Overname van een apothekersportal van de toenmalige IT partij en modernisering en doorontwikkeling van het platform.

AANPAK
GlobalOrange is inmiddels al meer dan 4 jaar de vaste technologiepartner van SCA in alle product ontwikkeling en -beheer voor de consultancy applicatie.

RESULTAAT

  • 450+ apothekers aangesloten met 100% uptime van de applicatie.
SCA

Patiëntinformatie altijd bij de hand

Zorginnovatie
Grote zorgverzekeraars hebben een nieuw protocol ingevoerd die apotheken verplicht profielen bij te houden van patiënten met incontinentie. TENA consult biedt apotheken de service om dit eenvoudig en snel te doen.

Zorg in de cloud
Met het digitale product kunnen enquêtes afgenomen worden en kan advies op maat gegenereerd worden op basis van patiëntprofielen. Apothekers kunnen de data van hun patiënten inzien, zodat zij een vergelijking kunnen maken tussen hun profiel en het daadwerkelijke gebruik.

Kennis van het zorgdomein

Security
De borging van de veiligheid van patiëntgegevens is van groot belang. Security is daarom een integraal onderdeel van de ontwikkelstrategie; zowel in ontwerp, ontwikkeling en testing.

Snelle transitie en refactoring
GlobalOrange heeft de doorontwikkeling en het onderhoud en beheer van de applicatie na een korte transitieperiode volledig overgenomen. Middels en refactoring plan is de kwaliteit van de architectuur en code op essentiële punten verbeterd.

Managed services, 100% uptime
Nadat de overname van applicatiebeheer heeft GlobalOrange de applicatie naar een cloudhosting provider overgebracht. Sindsdien is GlobalOrange voor SCA ook aanspreekpunt voor hosting. Gedurende de vier jaar dat GlobalOrange de applicatie verzorgt, hebben gebruikers kunnen vertrouwen op een product dat altijd beschikbaar is.

Succesfactoren

Agile aanpak

Een multidisciplinair Scrum team zorgt ervoor dat uitbreidingen en verbeteringen volgens plan en op tijd opgeleverd worden.

UX centraal

Gebruiksvriendelijkheid en gemak staan centraal in het ontwerp van de applicatie. Medewerkers van SCA werken vrijwel de hele dag zeer intensief met de applicatie.

Security

Omdat de borging van de veiligheid van patiëntgegevens heel belangrijk is, is security een integraal onderdeel van de ontwikkelstrategie; zowel in ontwerp, ontwikkeling en testing.

Ready for next level product development?

Laten we een digitaal product creëren waar eindgebruikers en business stakeholders van zullen houden en dat bovendien toekomstbestendig, schaalbaar, veilig en gemakkelijk te onderhouden is.