Deloitte Technology Fast 50

Jaarlijks wordt de Technology Fast 50-ranking door Deloitte bekendgemaakt. De ranking bestaat uit de 50 snelst groeiende technologiebedrijven van Nederland. Deelnemende bedrijven zijn minstens vier jaar oud en zijn geselecteerd op basis van de procentuele omzetgroei over de afgelopen vier jaar. Bedrijven die korter bestaan, kunnen meedoen aan het Deloitte Technology Fast 50-programma in de categorie Rising Star. Zij worden beoordeeld op omzetpotentie en schaalbaarheid, in plaats van op groeicijfers.

Winnen

Deelnemers aan de Technology Fast 50-verkiezing maken, naast plaatsing in de rankings, kans om uitgeroepen te worden als sectorwinnaar. De volgende sectoren worden onderscheiden: hardware, software, communications, media, life sciences en clean technology. Daarnaast wordt elk jaar een Most Sustainable Grower uitgeroepen. Deze titel is voor het bedrijf dat gedurende de langste aaneengesloten periode de hoogste posities in de jaarlijkse ranking heeft weten te behalen. Ook maken de deelnemers automatisch kans op een plek in de EMEA Fast 500. De EMEA Fast 500 biedt een overzicht met de 500 snelste groeiers van Europa, het Midden-Oosten en Afrika.

GlobalOrange portret

GlobalOrange behaalde in 2016 de 41e plaats in de Technology Fast 50. Wij werden in 2016 uitgeroepen tot Most Sustainable Grower vanwege de jaarlijkse Fast 50 noteringen sinds 2012. Daarom maakte Deloitte een GlobalOrange portret.

Meer informatie

Neem contact met ons op en ontdek wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen.