Wij maken onze klanten succesvol met:

Maatwerk software ontwikkeling.

GlobalOrange ontwikkelt software op maat door gebruik van speciale rapid application development tools en technologieën om tot korte doorlooptijden en lagere investeringen te komen.

Machine Learning.

Machine learning biedt ongekende mogelijkheden. GlobalOrange heeft een pionierspositie op het gebied van machine learning en kunstmatige intelligentie en de ervaring die daar bij hoort.

Scrum Teams.

Onze Scrum Teams zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van innovatieve, bedrijfskritische software op maat terwijl daarbij zoveel mogelijk gebruik gemaakt wordt van standaard componenten.

Corporate Innovatie.

Innoveren is belangrijker dan ooit. GlobalOrange ondersteunt uw innovatielab met software ontwikkeling, analyse en innovatiekracht.

Applicatiebeheer.

U focust op uw business en wij zorgen ervoor dat de IT op orde is en dat u in staat bent om sneller te innoveren. Wij kunnen u volledig ontzorgen op het gebied van support, applicatiebeheer en hosting.

Mobiele App Ontwikkeling.

Al vanaf de introductie van de smartphone ontwikkelen wij mobiele apps. Voor zowel start-ups, scale-ups en grote corporaties en voor een keur aan domeinen zoals fintech, logistiek, zorg en medtech.

Samen met GlobalOrange hebben we in minder dan 100 dagen de Duitse variant van Tikkie gebouwd. De kwaliteit van de mensen van GlobalOrange heb ik als bijzonder hoog ervaren en we zetten de samenwerking graag voort.

Gabi Helfenstein
Gabi Helfenstein-Tikkie

Het ontwikkelde product heeft een erg hoge kwaliteit; het is snel, stabiel en makkelijk uitbreidbaar. Onze ervaringen met GlobalOrange tot nu toe, hebben ons doen besluiten ook de vervolg ontwikkelingen bij hen neer te leggen.

Marnix Zwart
Marnix Zwart – CEO Kroodle