Whitepaper Fintech software ontwikkeling.

Er is een revolutie gaande in de financiële wereld, de ‘fintech revolutie’. Een stortvloed aan technologie-startups concurreren met grote banken. Maar hoe gaan zij deze reuzen eigenlijk effectief te lijf?

Download het whitepaper: Hoe ontwikkel je een succesvol fintech product?

GlobalOrange heeft een ruime ervaring met het ontwikkelen van succesvolle fintech-producten. GlobalOrange ontwikkelde onder andere de Duitse variant van het populaire Tikkie en zakelijke betaaloplossing SimpledCard. De opgedane ervaring hebben we gebundeld in deze fintech whitepaper.

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Fintech whitepaper

Wat is Fintech?

Fintech is een samenvoeging van de Engelse termen ‘financial’ en ‘technology’. Met fintech doelen we op alle innovatieve producten, technologie en diensten die de manier waarop mensen met geld interacteren vereenvoudigen en/of versnellen. Fintech biedt mogelijkheden voor vrijwel alle sectoren in de financiële wereld. Van accountant, tot hedge fund tot verzekeraar. De mogelijkheden die fintech ons biedt liggen in de vervangen, aanvullen of uitbreiding van bestaande diensten en het creëren van compleet nieuwe diensten.