Book icon 1 min

De Corporate Startup

Succesvolle Corporate Innovatie

Corporate Innovatie is belangrijker dan ooit. Een innovatie lab brengt innovatieve technologieën en oplossingen naar jouw onderneming door kennis, kunde en netwerk te verenigen. In een succesvol innovatie lab werken mensen uit verschillende onderdelen van jouw organisatie samen. Deze verschillende onderdelen van een organisatie creëren vaak op hun eigen wijze waarde voor jouw klanten en gebruikers. De aanwezigheid van mensen uit deze verschillende onderdelen zorgt voor synergie en een maximale gecreëerde waarde.

In een succesvol functionerend innovatie lab:

  • Wordt de ruimte geboden om creatieve ideeën te vormen
  • Worden ideeën gevalideerd
  • Worden ideeën omgebouwd tot winstgevende producten

Dit impliceert dat jouw organisatie zo moet ingericht moet zijn dat ideeën kunnen ontstaan en kunnen worden benut. In The Corporate Startup lees je over de elementen die van invloed zijn op de manier waarop organisaties uitdagingen rondom innovatie managen. Er worden vijf elementen beschreven die bijdragen aan het ontwikkelen van een succesvol corporate innovatie-ecosysteem. De innovatiethesis, het innovatieportfolio, het innovatieframework, innovatie accounting en innovatiemethodes

Corporate Startup

Ready for next level product development?

Laten we een digitaal product ontwikkelen waar eindgebruikers en business stakeholders blij van worden en dat bovendien toekomstbestendig, schaalbaar, veilig en gemakkelijk te onderhouden is.