Book icon 1 min

Inspired: How to Create Tech Products Customers Love

In ‘Inspired: How to Create Tech Products Customers Love’ geeft Marty Cagan, de guru of productmanagement, richtlijnen en best practices voor het maken van succesvolle digitale producten. Het boek behandelt verschillende onderwerpen, waaronder productdefinitie, -ontwerp, -ontwikkeling en -lancering.

Belangrijke thema’s in het boek zijn onder andere het belang van een sterke productvisie en de noodzaak van cross-functionele samenwerking in het productontwikkelingsproces. Cagan benadrukt ook de noodzaak van continu leren en iteratie en moedigt lezers aan een cultuur van experimenteren en falen te omarmen om innovatie te stimuleren.

Het boek is bedoeld als een praktische gids voor iedereen die betrokken is bij de ontwikkeling van digitale producten, en is gebaseerd op Cagans uitgebreide ervaring als productleider en manager in de technische industrie.

Inspired: How to Create Tech Products Customers Love

Ready for next level product development?

Laten we een digitaal product ontwikkelen waar eindgebruikers en business stakeholders blij van worden en dat bovendien toekomstbestendig, schaalbaar, veilig en gemakkelijk te onderhouden is.