Kosteloze second opinion over jouw software

Ervaar je dat IT een beperkende factor is voor jouw groei of dat je meer met brandjes blussen bezig bent dan met innovatie? Duren wijzigingen en nieuwe ontwikkelingen te lang of heb je het gevoel dat jouw software technisch verouderd is?

De vraag is dan natuurlijk, waar ligt dat aan?

Je kunt bij ons een kosteloze second opinion aan vragen. Onze developers, projectmanagers en usability experts verschaffen je een duidelijk inzicht in de mate waarin jouw product voldoet aan hedendaagse standaarden.

Laat je gegevens achter via het onderstaande formulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Met onze kosteloze second opinion weet je binnen no-time hoe jouw software er voor staat.

Second opnion

Waarom GlobalOrange?

Een partner gespecialiseerd in de ontwikkeling van SaaS-producten

GlobalOrange is gespecialiseerd in de ontwikkeling van SaaS software. Al meer dan twaalf jaar werken we aan toonaangevende applicaties. We ontwikkelen SaaS software met een bijzonder hoge standaard. Van concept, tot lancering. We geloven in maatwerk, ondersteund door de meest geaccepteerde frameworks. GlobalOrange ontwikkelt innovatieve en bedrijfskritische SaaS applicaties op basis van de eisen vanuit jouw eigen organisatie. Het succes van onze klanten is onze drijfveer. Daarom zien we onszelf als partner en niet als supplier.

“GlobalOrange denkt bij het zoeken naar een oplossing steeds twee stappen vooruit. Voor ons is het erg waardevol dat ze actief meedenken vanuit de diverse eindgebruikers en in staat zijn om een probleem vanuit verschillende kanten te bekijken.”

Second opnion
Claire Teurlings
Co-Founder CircularIQ

“Met dit team kunnen we alles bouwen!”

Second opnion
Philip Dawson
CTO tradeXpad

Succesvolle SaaS-producten ontwikkelen

We hebben onze kennis en opgedane ervaring gedocumenteerd en opgeschreven in de vorm van een whitepaper. Deze delen we graag met je.

De afgelopen jaren heeft GlobalOrange een groot aantal succesvolle SaaS-producten ontwikkeld. We hebben onze kennis en opgedane ervaring gedocumenteerd en opgeschreven in de vorm van een whitepaper. Deze delen we graag met je.

In deze whitepaper vind je tips en handvatten voor de succesvolle ontwikkeling van SaaS-producten. Van businessmodel, tot anatomie en processen. Met deze whitepaper willen we je helpen met het creëren van een een geoliede machine van techniek, user experience en marketing. Zoals GlobalOrange dat zelf doet.

Whitepaper SaaS ontwikkeling.

 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden

Veelgestelde vragen

Vraag 1

blabla

Vraag 2

Blabla

Vraag 3

blabla

Klaar om je product naar een volgend niveau te brengen?

Bel ons!

Bereik ons op werkdagen van 09:00 tot 18:00.

Stuur ons een bericht

We komen binnen 24 uur bij je terug. Na de eerste meeting, heb je een duidelijk beeld van de mogelijkheden, kosten en tijdlijn.

Second opnion

Bezoek ons

Kom langs voor een gesprek en koffie. Onze deuren zijn geopend op werkdagen van 09:00 tot 18:00.

Location pin icon

Haarlemmerstraat 124-E, 1013 EX Amsterdam