250 miljoen

aan tickets

verkocht in 2013

Meerdere scrum teams

realiseren parallel

nieuwe functionaliteiten

Continuïteit en innovatiekracht geborgd

na korte transitie

gerealiseerd door geleidelijke herbouw en

refactoring door scrum team

Grootste marktplaats

voor studentenkamers

innoveert

Veel kortere time to market

Na overname doorontwikkeling

Webapplicatie, mobiele apps en mobiele website

400 apothekers aangesloten

met

100% uptime van de applicatie

SCA kiest voor overdracht naar GlobalOrange om

security en continuïteit in ontwikkeling te borgen

Technologie

GlobalOrange specialiseert zich in de maatwerk ontwikkeling van applicaties. Wij maken code duurzaam door gebruik van bewezen next gen technologie.

Java, .Net en PHP maatwerk

Wij ontwikkelen Java Maatwerk, dotNet maatwerk software en PHP maatwerk software. De meeste ontwikkelaars hebben uitgebreide ervaring met grote internationale bedrijven, maar ook met internet start-ups.

iPhone, Android, Windows apps

Mobiele apps maken de laatste jaren een zeer sterke groei door; vaak gekoppeld aan web gebaseerde systemen. GlobalOrange heeft zeer uitgebreide ervaring in het ontwikkelen van iPhone, Android en Windows Phone apps.

Open Source – Source Open

Indien effectief gebruiken wij voor de ontwikkeling een (open source) platform als basis. Voorbeelden hiervan zijn Alfresco (Document Management), Liferay (Portals), Magento (e-Commerce) en Drupal (CMS). De code die wij ontwikkelen wordt altijd eigendom van onze klanten.

“GlobalOrange is een goede partner gebleken bij het ontwikkelen van MijnBovemij.nl. Zij hebben in het hele traject goed met ons meegedacht en de communicatie onderling verliep soepel. We zijn goed op de hoogte gehouden van de status van de verschillende onderdelen en de afgesproken deadlines werden gehaald.”

Niels Besier
Niels BesierWebspecialist/Interactie Ontwerper – Bovemij

“Verkeersstop.nl is inmiddels naar volle tevredenheid van de honderden gebruikers geïmplementeerd. GlobalOrange is in staat om op korte termijn een project te starten en op te leveren. Zij hebben korte communicatielijnen. Met hun pragmatische en methodische aanpak kunnen zij snel tot goede resultaten komen”

Hilmar Douma
Hilmar Douma Interim Manager bij Rijkswaterstaat

Java, PHP en dotNet software ontwikkeling: