Vacature Senior Software Engineer Python.

Als Senior Python Engineer maak je deel uit van een team dat vanuit ons kantoor in Amsterdam opereert. Je ontwerpt en ontwikkelt moderne SaaS en platform software en jouw werk heeft direct veel impact op onze innovatieve opdrachtgevers; van snel groeiende start-ups en scale-ups tot multinationals. Dit alles binnen een sociale en open cultuur waar het delen van kennis en samenwerking de norm is.

Wij zorgen voor uitdagende projecten, een inspirerende omgeving en goede voorwaarden. Het enige wat jij mee hoeft te brengen zijn je motivatie, ervaring, vaardigheden en een flinke dosis leergierigheid.

GlobalOrange ontwikkelt voornamelijk SaaS-producten en platformen. We onderscheiden ons door een gevoel voor business en top expertise op Product-management en technisch gebied. We hebben onder andere samengewerkt met ticketscript/EventBrite, Aegon, SimpledCard en Tikkie. GlobalOrange is samen met YouSir (UX) en Amsterdam Standard (Dedicated Teams) onderdeel van Saasmore. We werken samen om altijd de juiste experts op elk vakgebied in de projecten te betrekken.