Een bundel van interviews met CIO’s uit allerlei branches.

GlobalOrange spreekt regelmatig met bedrijven uit verschillende branches die veel te maken krijgen met veranderingen in hun bedrijfstak. In deze whitepaper vindt u een selectie van interviews met CIO’s die zonder twijfel Future Ready zijn.

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Bedrijven die klaar zijn voor de toekomst.

Branches waar jarenlang niet veel veranderde, zijn de afgelopen paar jaar volledig hun kop gezet. Organisaties moeten dus steeds flexibeler, schaalbaarder, slimmer en innovatiever worden. En alles om te voorkomen dat ze links en rechts worden ingehaald. Bedrijven moeten klaar voor de toekomst, “Future Ready”, zijn.

Om te kunnen innoveren is visie en leiderschap nodig. GlobalOrange spreekt regelmatig met CIO’s uit verschillende branches die veel te maken krijgen met veranderingen in hun bedrijfstak. Aan hen is de belangrijke taak om de juiste beslissingen te nemen die ervoor zorgen dat hun bedrijf bijblijft, of nog beter, voorop loopt wat betreft technologische ontwikkelingen.

In deze bundel vindt u een aantal interviews met CIO’s die wat ons betreft zonder twijfel Future Ready zijn.

Laat u inspireren door het unit-concept van Randstad, waarbij twee mensen die de relaties onder zich hebben samen het werk verdelen, of door hoe de Persgroep omgaat met de revolutie die nu in de mediawereld gaande is. Lees over de dynamische technologie die achter alledaagse materialen als kunstgras zit en hoe netwerkbedrijf Alliander omgaat met cybercriminaliteit.