Agile werkwijze

Wij werken met multidisciplinaire teams van specialisten (zoals IT architecten, usability experts, back-end en front-end ontwikkelaars, DevOps specialisten en testers) op basis van Agile ontwikkelmethoden.rnrnAls Software Engineer bij GlobalOrange heb je een centrale rol in het team. Je bent niet alleen een uitstekende ontwikkelaar, maar ook ben je communicatief sterk. Waar nodig schakel je direct met onze klanten en je ontzorgt de Product Owner op technisch gebied. De functie die we je bieden is bijzonder divers. Je werkt mee aan de ontwikkeling van kwalitatief hoogwaardige productenrnJe bent betrokken bij het behouden en versterken van onze technologische voorsprong (op Saas gebied)rnJe denkt mee over de roadmap van producten die we ontwikkelen

Informeel en professioneel

Je hebt een hoge standaard voor je eigen werk en dat van je team. Daarnaast neem je je verantwoordelijkheid voor de kwaliteit van de producten en planning. Verder heb je:

  • tussen de 2 en 3 jaar als Python ontwikkelaar;
  • ervaring met Django, Flask en/of FastAPI;
  • ervaring met Agile methodieken;
  • een drive om continu te blijven leren;
  • een pragmatische en zelfsturende instelling, maar je bent ook een teamplayer.

Als je ervaring hebt met het volgende, heb je nét een streepje voor:

  • Docker;
  • CI/CD tooling zoals CircleCI;
  • IAM oplossingen zoals bijvoorbeeld Auth0;
  • DevOps;
  • Frontend ontwikkeling (in React)

Jij en GlobalOrange

We bieden je een uitdagende en boeiende baan waarin je werkt aan de ontwikkeling van de voor onze klanten bedrijfskritische producten. Je werkt vanuit een inspirerende locatie in hartje Amsterdam samen met een leuk internationaal team van enthousiaste, slimme en innovatieve mensen. GlobalOrange is een dynamisch bedrijf waarin je alle kansen krijgt om veel ervaring op te doen en je breed te ontwikkelen. Jouw werk heeft direct impact op onze opdrachtgevers. We vinden je ontwikkeling belangrijk. Daar investeren we dan ook graag in. Er is ruimte voor individuele cursussen, we halen externe expertise binnen als het nodig is en houden elkaar scherp met peer reviews. Zo dagen we elkaar uit en zetten we onze vaardigheden in voor (o.a. maatschappelijke) zaken die we samen belangrijk vinden. Daarnaast zorgen wij natuurlijk voor een goed salaris en bijdrage aan je pensioen, een uitgebreide lunch, fysieke uitdaging in de vorm van pingpong (onderschat dat niet) en vrijwel iedere vrijdag een leuke borrel met een koud biertje, of twee.. Dat dit gewaardeerd wordt zie je onder andere aan onze mooie rating op Glassdoor en de NRC beste werkgever awards.

Zes redenen om bij ons te werken

VacatureMedior Software Engineer Python

Plezier

GlobalOrange is een vrolijk team. We geloven in integriteit, openheid en vertrouwen. We geloven niet in hiërarchie maar juist wel in samenwerken.

VacatureMedior Software Engineer Python

Hybride werken

Gezelligheid en samenwerken vinden we erg belangrijk, maar hybride werken is bij ons geen probleem.

VacatureMedior Software Engineer Python

Vakantie

Je krijgt 25 vakantiedagen per jaar en de mogelijkheid om dagen bij te kopen. Maar je werk is straks zo leuk dat je nooit echt aan vakantie toe bent!

VacatureMedior Software Engineer Python

Persoonlijke ontwikkeling

Persoonlijke ontwikkeling krijgt bij ons veel aandacht. We staan niet voor niets al een paar jaar in de top tien van het Nationaal Onderzoek Talentontwikkeling.

VacatureMedior Software Engineer Python

Work-Life balans

We geloven in de juiste balans tussen werk en vrije tijd. Hoe mooi de Haarlemmerstraat ook is, het is geen Wallstreet.

VacatureMedior Software Engineer Python

Heilig kantoor

Je werkt vanuit de Posthoornkerk, een inspirerende locatie in de bruisende Jordaan in hartje Amsterdam.