Software laten ontwikkelen

Wil je een software laten ontwikkelen die zo intuïtief en gebruiksvriendelijk is dat jouw gebruikers versteld zullen staan? Wil je je kunnen concentreren op wat het belangrijkst is – de ervaring van jouw gebruikers – en geen tijd verspillen aan het maken van iets dat al gedaan is? Wil je jouw idee verwezenlijken zonder zelf alle IT zorgen te hebben?

Dan zijn wij er om je te helpen! Sinds 2006 bouwen we software voor ondernemers zoals jij. We hebben 100+ start-ups en scale-ups geholpen hun software op de juiste manier te ontwikkelen, met maximale impact op hun resultaten.

IN DIT ARTIKEL

 • Software laten maken, waar begin je?
 • UX design bij software op maat
 • Bespaar tijd en geld met SaaS bouwblokken als basis
 • Hoe bouw je schaalbare software?

Focus op UX design

Focus op je eindgebruikers en niet op het daadwerkelijk bouwen van uw software. Dat doen wij voor je. Samen met jou ontwerpen en bouwen we een prachtige mobiele app of webapplicatie die voor gebruikers gemakkelijk te begrijpen en te gebruiken is, ongeacht hun technische niveau. Binnen de Saasmore groep, waar GlobalOrange onderdeel van is, hebben we een in SaaS product ontwikkeling gespecialiseerde UX Design agency genaamd YouSir. Zij zullen uiteraard betrokken worden in het ontwerp van uw product en in de softwareontwikkeling.

Botentekoop.nl

Botentekoop.nl

Het wiel niet opnieuw uitvinden

We weten hoe frustrerend het kan zijn om maanden of zelfs jaren te werken aan een SaaS product of Online platform dat uiteindelijk mislukt. Om dit te voorkomen, ontwikkelen wij met onze SaaS bouwblokken als basis. Dat scheelt tijd en geld. Daarnaast worden bestaande software componenten en wereld standaard technologieën ingezet om sneller te ontwikkelen. Zo maken we gebruik van bestaande kennis en middelen om ervoor te zorgen dat jij geen tijd hoeft te verspillen aan iets dat al bestaat, en dat jouw product sneller dan ooit klaar is voor gebruik.

Ben je benieuwd naar de kosten van softwareontwikkeling? Neem dan een kijkje op deze pagina.

Botentekoop.nl
Botentekoop.nl
Botentekoop.nl
Botentekoop.nl
Botentekoop.nl
Botentekoop.nl

“GlobalOrange heeft veel voor ons betekend. Ze hebben het hele project voor ons uitgevoerd, waardoor veel van onze beperkte tijd niet verloren is gegaan. Onze kennis van technologie is nihil, maar de keuzes die GlobalOrange daarin heeft gemaakt hebben ons een flexibele, goed presterende applicatie opgeleverd.”

Botentekoop.nl
Esgo Kuipers
Founder, CEO Het Horecakantoor

“Als ik het door GlobalOrange ontwikkelde product aan branchegenoten laat zien, gaan ze ervan uit dat de ontwikkeling minstens twee tot drie jaar heeft geduurd. Wij hadden slechts negen maanden nodig!”

Botentekoop.nl
Wayne Champion
Founder, CEO – tradeXpad

Softwareontwikkeling waar we trots op zijn

Schaalbare software ontwikkeling

Het gaat niet alleen om wat uw klanten zien – het gaat ook om wat ze ervaren als ze jouw product gebruiken. Onze ontwikkelaars weten hoe belangrijk het is om een schaalbare software te bouwen die kan meegroeien met een bedrijf. Zaken als security, onderhoudbaarheid, compliance, uitbreidbaarheid en performance zijn voor ons business as usual.

Whitepapers, boekentips en blogs over software ontwikkeling

 • Factsheet
  Factsheet De North Star Metric
  Botentekoop.nl
  Read more
 • Blog
  Het belang van Product Discovery
  Botentekoop.nl
  Read more
 • Blog
  The North Star Metric
  Botentekoop.nl
  Read more
 • Boekentip
  Lean UX: Creating Great Products with Agile Teams
  Botentekoop.nl
  Read more

Wij helpen je graag verder

Benieuwd hoe wij software op maat voor jouw bedrijf kunnen maken?

Maak vrijblijvend een afspraak en we kijken samen naar de mogelijkheden.