Software laten ontwikkelen

Wil je een software laten ontwikkelen die zo intuïtief en gebruiksvriendelijk is dat jouw gebruikers versteld zullen staan? Wil je je kunnen concentreren op wat het belangrijkst is – de ervaring van jouw gebruikers – en geen tijd verspillen aan het maken van iets dat al gedaan is? En dat zonder IT zorgen?

Dan zijn wij er om je te helpen! Sinds 2006 ontwikkelen we succesvolle software voor meer dan 100 start-ups en scale-ups.

OP DEZE PAGINA

 • Software laten maken, waar begin je?
 • UX design bij software op maat
 • Bespaar tijd en geld met SaaS bouwblokken als basis
 • Hoe bouw je schaalbare software?

“Samen met GlobalOrange is het ons gelukt om LARSA binnen enkele maanden van een concept naar een volledig werkend platform te brengen. De proactieve houding en professionele werkwijze van GlobalOrange hebben daar enorm aan bijgedragen.”

Botentekoop.nl
Joris Stolwijk
Consultant Airport Creators

Focus op UX design

Focus op je eindgebruikers en niet op het daadwerkelijk bouwen van uw software. Dat doen wij voor je. Samen met jou ontwerpen en bouwen we een prachtige mobiele app of webapplicatie die voor gebruikers gemakkelijk te begrijpen en te gebruiken is, ongeacht hun technische niveau. Binnen de Saasmore groep, waar GlobalOrange onderdeel van is, hebben we een in SaaS product ontwikkeling gespecialiseerde UX Design agency genaamd YouSir. Zij zullen uiteraard betrokken worden in het ontwerp van uw product en in de softwareontwikkeling.

Botentekoop.nl

Botentekoop.nl

Het wiel niet opnieuw uitvinden

We weten hoe frustrerend het kan zijn om maanden of zelfs jaren te werken aan een SaaS product of Online platform dat uiteindelijk mislukt. Om dit te voorkomen, ontwikkelen wij met onze SaaS bouwblokken als basis. Dat scheelt tijd en geld. Daarnaast worden bestaande software componenten en wereld standaard technologieën ingezet om sneller te ontwikkelen. Zo maken we gebruik van bestaande kennis en middelen om ervoor te zorgen dat jij geen tijd hoeft te verspillen aan iets dat al bestaat, en dat jouw product sneller dan ooit klaar is voor gebruik.

Ben je benieuwd naar de kosten van softwareontwikkeling? Neem dan een kijkje op deze pagina.

Botentekoop.nl
Botentekoop.nl
Botentekoop.nl
Botentekoop.nl
Botentekoop.nl
Botentekoop.nl

“GlobalOrange heeft veel voor ons betekend. Ze hebben het hele project voor ons uitgevoerd, waardoor veel van onze beperkte tijd niet verloren is gegaan. Onze kennis van technologie is nihil, maar de keuzes die GlobalOrange daarin heeft gemaakt hebben ons een flexibele, goed presterende applicatie opgeleverd.”

Botentekoop.nl
Esgo Kuiper
Founder, CEO Het Horecakantoor

Softwareontwikkeling waar we trots op zijn

Schaalbare software ontwikkeling

Het gaat niet alleen om wat je klanten zien – het gaat ook om wat ze ervaren als ze jouw product gebruiken. Daarnaast bepaalt de technologie en architectuurkeuze en de kwaliteit van de code in grote mate de kosten en snelheid van doorontwikkeling en innovatie. Onze ontwikkelaars weten hoe belangrijk het is om een schaalbare software te bouwen die kan meegroeien met een bedrijf. Zaken als security, onderhoudbaarheid, compliance, uitbreidbaarheid en performance zijn voor ons business as usual.

Botentekoop.nl

Whitepapers, boekentips en blogs over software ontwikkeling

 • Factsheet
  Factsheet De North Star Metric
  Botentekoop.nl
  Read more
 • Blog
  Het belang van Product Discovery
  Botentekoop.nl
  Read more
 • Blog
  The North Star Metric
  Botentekoop.nl
  Read more
 • Boekentip
  Lean UX: Creating Great Products with Agile Teams
  Botentekoop.nl
  Read more

Let’s meet!

Benieuwd hoe wij software op maat voor jouw bedrijf kunnen maken?

Maak vrijblijvend een afspraak en we kijken samen naar de mogelijkheden. Op basis van een eerste gesprek kunnen we je een beeld geven van de aanpak, doorlooptijd en kosten.