ComplianceWise

Effectiever en efficiënter omgaan met compliancy

GlobalOrange heeft voor ComplianceWise diverse digitaal product ontwikkeld waarmee haar klanten effectiever en efficiënter kunnen omgaan met taken die wettelijk van hen verlangd worden. In de kern gaat het vaak om risicomanagement. Zo worden transacties van financiële instellingen bijvoorbeeld gemonitord op mogelijke onjuistheden en het handhaven van standaarden.

UITDAGING
ComplianceWise zocht een technologie partner voor de ontwikkeling van diverse SaaS producten op het gebied van compliance.

AANPAK

Er is nauw samengewerkt waarbij ComplianceWise de (high-level) product owner leverde en GlobalOrange het gehele product development team. De focus was op gebruiksvriendelijkheid, schaalbaarheid en snelheid van marktintroductie.

RESULTAAT

  • Diverse succesvolle applicaties op het gebied van KYC, transaction monitoring en workflows.
  • Holland Capital investeert in 2022 in ComplianceWise om verdere groei mogelijk te maken
ComplianceWise

Data snel en gemakkelijk verwerkt & altijd toegankelijk

Het belangrijkste wat ComplianceWise 360° haar eindgebruikers te bieden heeft is zekerheid en efficiency. Data wordt snel en gemakkelijk verwerkt, wordt verzameld op 1 plek die voor iedereen toegankelijk blijft. Het zal je verbazen hoeveel relatief grote ondernemingen in dergelijke gevallen nog werken met grote papieren dossiers. Met ComplianceWise 360° is dat gelukkig verleden tijd. ComplianceWise 360° biedt gebruikers de juiste tools om compliant te blijven, risico’s te beheersen en datagedreven beslissingen te nemen.

De relatie tussen ComplianceWise en GlobalOrange is uniek

Michel Bos aan het woord:

De relatie tussen ComplianceWise en GlobalOrange is uniek, het is meer een partnership dan een reguliere klant/ontwikkelaar relatie. De manier waarop we ons opstellen is anders, dat merk je aan iedereen in het team. Het complete team is geheel committed aan wat we bouwen. We zijn niet de grootste ontwikkelaar van Nederland maar wel een die proactief meedenkt en kansen ziet. Dat heeft een zeer positief effect op het product. In dit specifieke geval kent de CEO van ComplianceWise de ontwikkelaars van GlobalOrange persoonlijk. Daarnaast heeft ComplianceWise natuurlijk een dedicated product owner. De rol van product owner wordt, zoals gebruikelijk bij GlobalOrange, door de opdrachtgever ingevuld. Door intensief, dagelijks contact wordt er snel geschakeld en worden verbeteringen en nieuwe ideeën snel gerealiseerd.

Onze agenda voor het komende jaar is goed gevuld. Er zijn veel interessante mogelijkheden voor nieuwe proposities, modules, en integraties van bestaande modules. het wordt zeker op het gebied van productontwikkeling een mooi en spannend jaar!”

Waarom GlobalOrange?

Onze drijfveer is het echt succesvol maken van onze klanten. Wij begrijpen en beschikken zelf over een start-up cultuur. We zijn bedreven in het op een creatieve manier oplossingen van complexe problemen, staan voor open communicatie en een vlakke organisatie.

We zijn echter geen start-up. Met een team van 50 mensen gevestigd in de Amsterdamse Posthoornkerk leveren we Enterprise Quality met Scale-up Speed. De producten die wij ontwikkelen zijn klaar voor de toekomst en omdat we werken met breed ondersteunde frameworks en standaarden voorkomen we vendor lock-in.

Ready for next level product development?

Laten we een digitaal product creëren waar eindgebruikers en business stakeholders van zullen houden en dat bovendien toekomstbestendig, schaalbaar, veilig en gemakkelijk te onderhouden is.