Maatwerk Software Ontwikkeling

Op voorsprong met maatwerk software. Standaard software voldoet vaak niet aan de eisen of werkt omslachtig. Voor echt gebruiksvriendelijke en onderscheidende software is maatwerk vaak de beste keuze. Waar software op maat voorheen nog wel eens groots en risicovol was zijn we met de huidige technologie in een tijdperk beland waarbij maatwerk snel en tegen een interessante ROI ontwikkeld kan worden.

BELANGRIJKSTE LEERPUNTEN

 • Wanneer kies je voor maatwerk software ontwikkeling?
 • Ontwikkelmethode(s) software ontwikkeling?
 • Onderscheidend vermogen maatwerk software

 

Maatwerk software zorgt voor onderscheidend vermogen

Transfollow is een applicatie voor de logistieke sector, met als doel om transportprocessen te vereenvoudigen door het digitaliseren van vrachtbrieven.

Het bedrijf Beurtvaartadres benaderde GlobalOrange op het moment dat er nog 400 miljoen papieren formulieren per jaar werden gebruik in de transportsector. Ondanks diverse initiatieven was het niet eerder gelukt om deze ogenschijnlijk logische en simpele digitalisering te realiseren.

IDChecker Online identificatie

“Mede dankzij de inzet van GlobalOrange hebben we nu een prachtig product dat de logistieke wereld voorgoed zal veranderen!”

IDChecker Online identificatie
René Bruijne
Transfollow

IDChecker Online identificatie

Lean maatwerk software ontwikkeling

Wij passen een combinatie van een Agile ontwikkel-methodiek en de Lean Start-up innovatie-methodiek toe voor nieuwe ontwikkeling. Met snelle prototyping helpen wij je te toetsen of de ontwikkelde maatwerk software aansluit bij wat eindgebruikers verwachten. GlobalOrange ontwikkelt software op maat door gebruik van methodieken, tools en technologieën om tot korte doorlooptijden en lagere investeringen te komen. Maatwerk geleverd in sprint tempo.

Een dergelijke aanpak vraagt om effectieve communicatie. Daarom maken we je in de rol van product owner onderdeel van ons team. Mocht je daar geen ervaring mee hebben dan leiden wij je graag op.

Lees meer in de whitepaper: Agile software ontwikkeling en Lean Start-up

 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden

"GlobalOrange is specialist in innovatieve, bedrijfskritische software ontwikkeling op maat terwijl daarbij zoveel mogelijk gebruikgemaakt wordt van standaard componenten."

Maatwerk software ontwikkeling ondersteund door standaard componenten

Onze Scrum Teams zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen innovatieve, bedrijfskritische software terwijl daarbij zoveel mogelijk gebruik gemaakt wordt van standaard componenten. Bij GlobalOrange geloven we in maatwerk software, maar niet in het constant opnieuw uitvinden van het wiel. Door generieke open source componenten, zoals workflow engines, reporting engines, access & identity management componenten in te zetten besparen we tijd en geld. Deze componenten zijn wereldwijde standaarden en hebben zich al bewezen in een grote community. Daarnaast maakt GlobalOrange gebruik van frameworks voor software ontwikkeling. Door gebruik te maken van frameworks verzekeren ons van betrouwbare basisfunctionaliteit en besparen we tijd.

IDChecker Online identificatie

Bekijk een aantal van onze cases

Awards voor groei en innovatie.

In vijf opeenvolgende jaren won GlobalOrange zowel de FD Gazellen Award als de Deloitte Fast50 Award voor snelst groeiende software bedrijven in Nederland. Ook heeft Deloitte GlobalOrange bekroond met de Most Sustainable Grower Award. Daarnaast zijn we opgenomen in de Red Herring Europe 100 van de innovatiefste software bedrijven in Europa.

Bovendien riep dagblad NRC de afgelopen vier jaar GlobalOrange uit tot een van de beste tien werkgevers van Nederland.

 

IDChecker Online identificatie

Wij helpen je graag verder

Benieuwd wat wij jou kunnen bieden op het gebied van maatwerk software ontwikkeling?

Maak vrijblijvend een afspraak en we kijken samen naar de mogelijkheden.