App laten ontwikkelen

Ben je van plan om een app te gaan laten ontwikkelen? Of heb je een goed idee voor een app, maar weet je niet precies wat de juiste volgende stappen zijn om te nemen? Al sinds de introductie van de smartphone ontwikkelen wij mobiele apps. Voor zowel start-ups, scale-ups en grote corporaties binnen domeinen zoals fintech, logistiek, zorg en eHealth. Als specialisten op het gebied van softwareontwikkeling en mobiele applicaties denken we graag met je mee over de beste aanpak om jouw doelen te bereiken.

Wij ontwikkelen innovatieve, bedrijfskritische software en IOS en Android apps op maat voor onze klanten terwijl we daarbij zoveel mogelijk gebruik maken van standaard componenten. Met gevoel voor business, technologie en user experience ontwikkelen wij apps voor ticketscript, SimpledCard, VUmc, Tikkie en vele anderen.

Benieuwd welke app technologie het beste past bij jouw situatie? Wij helpen je met het maken van de juiste keuze.

 • IOS en Android apps
 • React Native apps
 • Hybride apps

IN DIT ARTIKEL

 • Belangrijke criteria voor het ontwikkelen van mobiele applicaties
 • Schaalbare app die meegroeien met jouw bedrijf
 • Security, onderhoudbaarheid en compliance

 

VUmc MORE Energy App

VUmc MORE Energy App
VUmc MORE Energy App
VUmc MORE Energy App
VUmc MORE Energy App
VUmc MORE Energy App
VUmc MORE Energy App

“Samen met GlobalOrange hebben we de codebase van Tikkie geherformuleerd, klaargemaakt voor lokalisatie en zeer schaalbaar gemaakt. We werkten ook samen met andere experts om ervoor te zorgen dat Tikkie op Amazon’s AWS draait. Deze nieuwe versie van Tikkie is klaar voor de toekomst en kan groeien zonder de variabele kosten aanzienlijk te verhogen. Ik heb de kwaliteit van de mensen bij GlobalOrange als zeer hoog ervaren en we zetten de samenwerking graag voort.”

VUmc MORE Energy App
Gabi Helfenstein
Chief Commercial Officer (a.i.) – Tikkie / MoneYou

“We zijn zeer tevreden over de tool die we samen hebben ontwikkeld. Het resultaat is zeer klantvriendelijk en heeft de werkzaamheden vereenvoudigd. Zowel voor XPO als voor onze klanten die de tool gebruiken.”

VUmc MORE Energy App
Marit Jensema
Logistics Manager – XPO Logistics (now GXO)

“Samen met GlobalOrange zijn we erin geslaagd om LARSA binnen enkele maanden van een concept naar een volledig werkend platform te brengen. De proactieve houding en professionele manier van werken van GlobalOrange hebben hier sterk aan bijgedragen.”

VUmc MORE Energy App
Joris Stolwijk
Consultant – Airport Creators

GlobalOrange, jouw partner voor app ontwikkeling

De kunst van het ontwikkelen van de perfecte mobiele app zit hem niet alleen in het optimaal benutten van de beperkte omvang van het scherm. Maar ook in het gebruik maken van de mooie functionaliteiten die een smartphone ons biedt. GlobalOrange maakt maatwerk mobiele applicaties die altijd aan de volgende criteria voldoen:

De app is future proof – GlobalOrange levert succesvolle en innovatieve apps, maar we verliezen kwaliteit en degelijkheid nooit uit het oog. We leveren maatwerk op basis van bewezen frameworks en samen met onafhankelijke partners. Veiligheid, schaalbaarheid en privacy ingebouwd!

App snel en doeltreffend ontwikkeld – We starten altijd met een heldere analyse. Onze Agile Scrum ontwikkelmethode en Lean Startup aanpak zorgt ervoor dat u altijd inzicht heeft in de kosten van uw project en boeken we snel vooruitgang. Onze projectmanagers kennen alle waardevolle business modellen. Bouw met ons uw MVP (minimum viable product) en verover de markt! Een MVP is het perfecte formaat om een app te laten maken

Optimale gebruikservaring – GlobalOrange besteedt veel aandacht aan de ontwikkeling van user experience. De user experience bepaalt het succes van de applicatie. Bij het ontwerp van onze applicaties staat de eindgebruiker centraal. Wij zien de vergrote vraag naar degelijk design als een positieve ontwikkeling. Goed ontworpen producten werken beter en prettiger!

VUmc MORE Energy App

VUmc MORE Energy App

Schaalbare app ontwikkeling

Het gaat niet alleen om wat jouw klanten zien – het gaat ook om wat ze ervaren als ze jouw app gebruiken. Onze ontwikkelaars weten hoe belangrijk het is om een schaalbare software en apps te bouwen die kunnen meegroeien met een bedrijf. Zaken als security, onderhoudbaarheid, compliance, uitbreidbaarheid en performance zijn voor ons business as usual.

App ontwikkeling waar we trots op zijn

Whitepapers, boekentips en blogs over app ontwikkeling

 • Blog
  Pas het vernieuwde Agile Product Manifesto toe om sneller waarde te creëren
  VUmc MORE Energy App
  Read more
 • Blog
  10 effectieve SaaS-prijsmodellen voor maximaal product succes
  VUmc MORE Energy App
  Read more
 • Boekentip
  Inspired: How to Create Tech Products Customers Love
  VUmc MORE Energy App
  Read more
 • Factsheet
  Factsheet SaaS metrics om groei te realiseren
  VUmc MORE Energy App
  Read more

Wij helpen je graag verder met app ontwikkeling

Benieuwd hoe wij een app voor jouw bedrijf kunnen ontwikkelen?

Maak vrijblijvend een afspraak en we kijken samen naar de mogelijkheden.