App laten ontwikkelen

Ben je van plan om een app te gaan laten ontwikkelen? Of heb je een goed idee voor een app, maar weet je niet precies wat de juiste volgende stappen zijn om te nemen? Al sinds de introductie van de smartphone ontwikkelen wij mobiele apps. Voor zowel start-ups, scale-ups en grote corporaties binnen domeinen zoals fintech, logistiek, zorg en eHealth. Als specialisten op het gebied van softwareontwikkeling en mobiele applicaties denken we graag met je mee over de beste aanpak om jouw doelen te bereiken.

Wij ontwikkelen innovatieve, bedrijfskritische software en IOS en Android apps op maat voor onze klanten terwijl we daarbij zoveel mogelijk gebruik maken van standaard componenten. Met gevoel voor business, technologie en user experience ontwikkelen wij apps voor ticketscript, SimpledCard, VUmc, Tikkie en vele anderen.

Benieuwd welke app technologie het beste past bij jouw situatie? Wij helpen je met het maken van de juiste keuze.

 • IOS en Android apps
 • React Native apps
 • Hybride apps

OP DEZE PAGINA

 • Belangrijke criteria voor het ontwikkelen van mobiele applicaties
 • Schaalbare app die meegroeien met jouw bedrijf
 • Security, onderhoudbaarheid en compliance

 

Tikkie Duitsland

“Samen met GlobalOrange hebben we de codebase van Tikkie gerefactored, klaar gemaakt voor localization en sterk schaalbaar gemaakt. Daarnaast hebben we ervoor gezorgd dat Tikkie draait op Amazon’s AWS. Deze nieuwe versie van Tikkie is klaar voor de toekomst en kan groeien zonder dat de variabele kosten significant stijgen. De kwaliteit van de mensen van GlobalOrange heb ik als bijzonder hoog ervaren en we zetten de samenwerking graag voort.”

Tikkie Duitsland
Gabi Helftenstein
Chief Commercial Officer (a.i.) Tikkie/ MoneYou

Product Discovery workshop

De tweedaagse Product Discovery workshop is een uitstekende manier om te beginnen met het bouwen van de juiste app. Het stelt ons in staat om de product-market fit te bepalen en direct in die richting te beginnen. Als de workshop is afgerond, ontvang je een projectplan dat beschrijft hoe we jouw app samen op de juiste manier kunt ontwikkelen. De drie disciplines (Product Management, UX, Technologie) worden vanuit GlobalOrange bij de workshop betrokken.

 • Productvisie, Persona’s, Stakeholder map
 • Product Roadmap
 • One or two User Journeys
 • High-level Architecture
 • Project Plan – approach, governance, risks, schedule

De Product Discovery Workshop vraagt een investering van EUR 5k en twee dagen van je tijd. De workshop kan meestal binnen 2 weken worden gepland en vindt plaats bij ons in de Posthoornkerk in Amsterdam of op jouw locatie. Direct na de workshop kunnen we van start om de software te ontwikkelen.

Wij hebben er zin in!

 

Tikkie Duitsland

Tikkie Duitsland
Tikkie Duitsland
Tikkie Duitsland
Tikkie Duitsland
Tikkie Duitsland
Tikkie Duitsland

GlobalOrange, jouw partner voor app ontwikkeling

De kunst van het ontwikkelen van de perfecte mobiele app zit hem niet alleen in het optimaal benutten van de beperkte omvang van het scherm. Maar ook in het gebruik maken van de mooie functionaliteiten die een smartphone ons biedt. GlobalOrange maakt maatwerk mobiele applicaties die altijd aan de volgende criteria voldoen:

Future proof app ontwikkelen – GlobalOrange levert succesvolle en innovatieve apps, maar we verliezen kwaliteit en degelijkheid nooit uit het oog. We leveren maatwerk op basis van bewezen frameworks en samen met onafhankelijke partners. Veiligheid, schaalbaarheid en privacy ingebouwd!

App snel en doeltreffend ontwikkeld – We starten altijd met een heldere analyse. Onze Agile Scrum ontwikkelmethode en Lean Startup aanpak zorgt ervoor dat u altijd inzicht heeft in de kosten van uw project en boeken we snel vooruitgang. Onze projectmanagers kennen alle waardevolle businessmodellen. Bouw met ons uw MVP (minimum viable product) en verover de markt! Een MVP is het perfecte formaat om een app te laten maken

Optimale gebruikservaring in je app – GlobalOrange besteedt veel aandacht aan de ontwikkeling van user experience. De user experience bepaalt het succes van de applicatie. Bij het ontwerp van onze applicaties staat de eindgebruiker centraal. Wij zien de vergrote vraag naar degelijk design als een positieve ontwikkeling. Goed ontworpen producten werken beter en prettiger!

Tikkie Duitsland

Tikkie Duitsland

Schaalbare app ontwikkeling

Het gaat niet alleen om wat jouw klanten zien – het gaat ook om wat ze ervaren als ze jouw app gebruiken. Onze ontwikkelaars weten hoe belangrijk het is om een schaalbare software en apps te bouwen die kunnen meegroeien met een bedrijf. Zaken als security, onderhoudbaarheid, compliance, uitbreidbaarheid en performance zijn voor ons business as usual.

Whitepapers, boekentips en blogs over app ontwikkeling

 • Boekentip
  Measure What Matters: How Google, Bono, and the Gates Foundation Rock the World with OKRs
  Tikkie Duitsland
  Read more
 • Blog
  De weg naar succes in health tech: innovatie en groei door UX
  Tikkie Duitsland
  Read more
 • Blog
  Hoe werkt het Jobs-to-be-Done framework
  Tikkie Duitsland
  Read more
 • Blog
  De rol van content marketing in SaaS-leadgeneratie
  Tikkie Duitsland
  Read more

Vrijblijvend gesprek over app ontwikkeling?

Plan een eerste kennismaking

Je leert waar je op moet letten bij app ontwikkeling, wat de kosten en tijdslijnen ongeveer zijn en hoe je jouw app echt succesvol maakt. We hebben vele succesvolle apps (o.a. Tikkie en de basis voor Apple classical) ontwikkeld en weten wat wel en niet werkt.

– Wat zijn de meest gemaakte fouten?
– Wat zijn ongeveer de investeringen?
– Wat moet je vooraf weten?