Book icon 2 min

Chris Lukassen start bij Saasmore

Chief Product Officer bij Expandior

Per 1 september is Chris Lukassen gestart als Chief Product Officer bij Expandior, onderdeel van de Saasmore groep. Expandior helpt bedrijven en professionals om data te vertalen naar waarde en duurzame groei door middel van trainingen, consultancy en datagedreven teams. En met het aantrekken van Lukassen breidt het bedrijf de dienstverlening uit met product management training & consultancy.

Expandior verwacht hiermee een breed segment klanten te bedienen, van middenbedrijf tot de corporates, maar ook de niet ‘Tech’-bedrijven. “Of je nu je eigen hardware of software ontwikkelt of diensten verleent op basis van de techniek van partners, al deze bedrijven hebben behoefte aan beter product management,” aldus Kevin Ouwerkerk, oprichter van Expandior.

Eerder al ontwikkelde Lukassen in opdracht van Expandior een volwassenheidsmodel en aanpak voor het verhogen van de product management-vaardigheden bij productmanagers en product owners. Over zijn nieuwe rol laat hij weten: “Het is mijn missie om de manier waarop mensen producten ontwikkelen en laten groeien radicaal te verbeteren. Expandior heeft het doel om organisaties te laten excelleren in deze digitale en data-gedreven tijd, dus dat matcht volledig. We gaan hier echt iets unieks neerzetten en dat gaat Nederland merken.”

Chris Lukassen start bij Saasmore

Achtergrond Chris Lukassen

Chris Lukassen is een autoriteit op het gebied van Product Management in Nederland. Hij is auteur van “The Product Samurai: A Product Managers Guide to Continuous Innovation”, co-auteur van drie andere boeken en is hij een van de makers van de “Professional Scrum Product Owner Advanced” cursus van Scrum.org. Hij is ook spreker op het gerenommeerde “Product Management Festival” in Zurich volgende maand. Als Product Manager was hij o.a. actief bij TomTom, Saab en Thales. De afgelopen jaren was hij verantwoordelijk voor de producten van o.a. Xebia en CarePay. Gedurende zijn carrière heeft Chris meer dan 1.200 product professionals getraind en begeleid, in o.a. zijn rol als Steward van Scrum.org.

Saasmore & Expandior

Door het toetreden van Expandior tot de Saasmore groep kunnen wij onze klanten van enorme data-capaciteiten voorzien en een geweldig trainingsaanbod bieden. Want Data is alleen waardevol als je het volledige potentieel ervan kunt ontsluiten. Wil je hier meer informatie over ontvangen, of de mogelijkheden bespreken, vraag dan een vrijblijvend gesprek aan.

Ready for next level product development?

Laten we een digitaal product ontwikkelen waar eindgebruikers en business stakeholders blij van worden en dat bovendien toekomstbestendig, schaalbaar, veilig en gemakkelijk te onderhouden is.