Ontwikkel een excellent SaaS product of online platform

SaaS ontwikkeling

Een digitaal product ontwikkelen dat de kern is van je onderneming. Klaar om omzet te genereren en klanten te binden. En klaar om door te groeien; Future-Proof.

Een team dat het verschil begrijpt tussen een succesvol project en een succesvol product. Wij vullen jouw vakkennis aan met 16 jaar expertise op het gebied van Product Development, User Experience Design en schaalbare Technologie. Alles voor een echt succesvol digitaal product!

Product Discovery workshop

Het startpunt voor iedere nieuw project bij GlobalOrange is een tweedaagse Product Discovery Workshop. Samen met onze experts in User Experience Design, Product Management en Technologie worden jouw visie en doelen zo duidelijk mogelijk in kaart gebracht en gerelateerd aan de ‘onvervulde behoeften’ van de eindgebruikers.

Deze workshop is een uitstekende manier om te beginnen met het bouwen van het juiste product. Het stelt ons in staat om de product-market fit te bepalen en direct in die richting te beginnen. Als de workshop is afgerond, ontvang je een projectplan dat beschrijft hoe we je product samen op de juiste manier kunt bouwen. De drie disciplines (Product Management, UX, Technologie) worden vanuit GlobalOrange bij de workshop betrokken.

 

SaaS ontwikkeling

 

 

SaaS ontwikkeling

MVP Ontwikkeling

Een MVP of Minimum Viable Product, is de meest simpele versie van je product waarmee je daadwerkelijk waarde kunt bieden aan je gebruikers. Vaak is het ontwikkelen van een MVP de beste oplossing als het gaat om nieuwe product ontwikkeling. Uiteraard kan je na een MVP direct doorontwikkelen aan vervolgversies van je product omdat wij het technisch meteen schaalbaar opzetten.

  • Snel live
  • Product-Market fit valideren
  • Beperkte investering
  • Schaalbaar opgezet

Je kunt direct beginnen met het verzamelen van feedback en op deze manier leren van je eindgebruikers en je product doorontwikkelen. De eerste stap naar een MVP is de hierboven genoemde Product Discovery workshop.

“Een collega van mij heeft GlobalOrange aanbevolen als partner om dit project te realiseren. De mensen van GlobalOrange zijn open, direct en committed. Hetzelfde kan gezegd worden over de communicatie, open en helder.”

SaaS ontwikkeling
Gabi Helftenstein
Chief Commercial Officer Tikkie

Doorontwikkeling en Onderhoud

Een digitaal product is nooit af. Marktomstandigheden, gebruikerswensen en technologie veranderen sneller als ooit tevoren. Als de ontwikkeling van jouw product die veranderingen niet kan bijhouden dan kom je op achterstand, wordt het moeilijker nieuwe klanten binnen te halen en staat de winstgevendheid onder druk. De enige manier om relevant te blijven als bedrijf is om met je tijd mee te gaan of voorop te lopen.

Wij hebben vele voorbeelden van bedrijven die vanuit een positie van digitale achterstand (op het vlak van techniek, UX en/of product-market fit) bij ons kwamen en die achterstand met onze hulp snel weggewerkt hebben. Ze kregen weer de ruimte om voorop te gaan lopen. Lees meer over software moderniseren.

SaaS ontwikkeling

 

Voor vele succesvolle SaaS en platform bedrijven zijn we hun vaste partner in digitale product ontwikkeling en onderhoud. Vaak in samenwerking met hun eigen IT-afdeling.

Maak een afspraak en ontdek hoe wij jouw product bij de tijd kunnen brengen en kunnen houden. Je weet dan meteen hoe wij aankijken tegen:

  • Transitie
  • Refactoring (UX, Tech)
  • Continuous Product Discovery & innovatie
  • Architectuur
  • Building blocks versus maatwerk
  • Governance, samenwerking en kennisborging

“Er is een hechte samenwerking. Het mooie aan GlobalOrange is dat zij ons doel ook als hun eigen doel zien. Ze zijn echt gecommitteerd aan wat je samen wilt bereiken.”

SaaS ontwikkeling
Ernst van Apeldoorn
Product Owner SDB groep

Vul jouw team aan met expertise in ontwikkeling van 100+ SaaS producten en platformen

SaaS ontwikkeling

User Experience Design

Deloitte: “Companies that prioritize the customer experience generate 60% higher profits than their competitors.”

En toch geven de meeste bedrijven UX niet voldoende aandacht. Samen met jouw gebruikers, stakeholders en onze UX designers met SaaS specifieke expertise zorgen wij ervoor dat jouw product zich positief onderscheidt. Een excellente UX die zorgt voor tevreden klanten en maximale groei.

SaaS ontwikkeling

Product Management

“Ineffective product management can lead to project failure rates of up to 60%.”

Hoe vind je de product-market fit? Wat is je product visie? Hoe zorg je ervoor dat het product team de juiste kant op beweegt? En hoe zorg je ervoor dat je gebruikers echt tevreden worden, je product maximaal groeit en je in de toekomst ook relevant blijft? Al deze vragen beantwoorden we door jouw vakkennis te combineren met onze expertise op product management.

SaaS ontwikkeling

Schaalbare Technologie

“Companies with high levels of technical debt have a 2-3x higher rate of defects and a 2-3x longer time-to-market for new features.”

Je product kan er nog zo mooi uitzien, maar als het onder de motorkap niet goed zit dan loop je al snel vast in IT issues. Met meer dan 100 schaalbare SaaS producten en platform ontwikkeld weten wij hoe we jouw product future-proof maken en gebruiken we standaard componenten om de hoeveelheid ontwikkelwerk te beperken.

Klaar om samen een echt succesvol product te ontwikkelen?

Bel ons!

Bereik ons op werkdagen van 09:00 tot 18:00.

Stuur ons een bericht

We komen binnen 24 uur bij je terug. Na de eerste meeting, heb je een duidelijk beeld van de mogelijkheden, kosten en tijdlijn.

SaaS ontwikkeling

Bezoek ons

Kom langs voor een gesprek en koffie. Onze deuren zijn geopend op werkdagen van 09:00 tot 18:00.

Location pin icon

Haarlemmerstraat 124-E, 1013 EX Amsterdam