Ontwikkel een excellent SaaS product of online platform

Een digitaal product ontwikkelen dat de kern van je onderneming is. Direct klaar om omzet te genereren en klanten te binden. Klaar om te groeien; future-proof. Wij helpen je met alle facetten van software ontwikkeling; alles voor een excellent digitaal product.

Je hebt een idee, een plan om jouw markt in razend tempo te veroveren. Je bent op zoek naar een partner die zorgvuldigheid, kwaliteit en snelheid kan combineren. Een team dat het verschil begrijpt tussen een project en een product. Wij vullen jouw passie aan met expertise. Gestoeld op 15 jaar ervaring en 150 mensen uit elke benodigde discipline. Precies wanneer jij die nodig hebt.

Product strategy

Voordat we beginnen met de daadwerkelijke ontwikkeling van een product, moet er eerst een goede productstrategie op papier worden gezet. Wij werken volgens de Lean Startup methode waarbij de productstrategie gedurende het project kan worden bijgesteld aan de hand van gebruikersfeedback, maar dat neemt niet weg dat er voor aanvang weloverwogen keuzes moeten worden gemaakt voor een eerste richting. In de strategie vinden we samen antwoorden op vragen zoals; Hoe zorg je ervoor dat je ontwikkel-roadmap in lijn is met jouw productvisie? Hoe zit de markt in elkaar? Wat gaan we doen om aannames te valideren?

SaaS ontwikkeling

SaaS ontwikkeling

Product discovery

Om jouw visie en doelen zo duidelijk mogelijk in kaart te kunnen brengen, starten we de samenwerking met een Product Discovery workshop. In deze tweedaagse workshop vullen we samen het UX canvas in waarbij we ons onder andere zullen focussen op de door jouw gestelde bedrijfsdoelen en behoeften van de eindgebruikers. Hier zal vervolgens een projectplan uit voortvloeien waarin beschreven staat hoe we de gewenste software kunnen laten ontwikkelen en het beste kunnen verwezenlijken. Zo verzekeren we onszelf van een vliegende start.

Product Design

Zodra er een duidelijk beeld is van het uiteindelijke product, kunnen we aan de slag met de UX, het technische en functionele ontwerp. Bij het ontwikkelen van SaaS software op maat en digitale platformen worden hier hoge eisen aan gesteld omdat het perfect moet inspelen op de wensen en behoeften van de uiteindelijke eindgebruiker. Wij beschikken over al deze specialismen en ons team van experts staat klaar om samen met jouw het product tot leven te brengen. 

SaaS ontwikkeling

SaaS ontwikkeling

POC Development

Soms zijn aannames die gedaan worden in de conceptfase dermate risicovol dat het nuttig kan zijn een Proof of Concept (POC) te bouwen. Deze kan bijvoorbeeld worden gebouwd om een technische implementatie te valideren. Ook een meer op de eindgebruiker gerichte functionele, of UX POC, kan een goede manier zijn om kritische aannames te valideren. Samen toetsen we op deze manier een deel van het product om uiteindelijk sneller bij het eindresultaat te kunnen komen.

MVP Development

Een MVP of Minimum Viable Product, is de meest simpele versie van je product waarmee je daadwerkelijk waarde kunt bieden aan je gebruiker. Het bouwen van een simpele maar goed functionerende versie van je uiteindelijke product zorgt er voor dat je zo snel mogelijk live kunt gaan en zaken kunt gaan doen. Daarnaast kun je direct beginnen met het verzamelen van feedback en op deze manier leren van je eindgebruikers. De eerste stap naar een MVP is de hierboven genoemde Product Discovery workshop, waarin we zullen focussen op de door jouw gestelde bedrijfsdoelen en behoeften van de eindgebruikers.

SaaS ontwikkeling

“Er is een hechte samenwerking. We werken met één ontwikkelteam waarin beide bedrijven vertegenwoordigd zijn. En het voelt ook echt als één team. Het mooie aan GlobalOrange is dat zij het doel van de klant ook als hun eigen doel zien. Ze zijn gecommitteerd aan wat je samen met elkaar wilt bereiken.”

SaaS ontwikkeling
Ernst van Apeldoorn
Product Owner SDB Ayton

“Wij zijn zeer tevreden met de tool die we samen hebben ontwikkeld. Het resultaat is erg klantvriendelijk en heeft de werkzaamheden versimpeld. Zowel voor XPO als voor onze klanten die gebruik maken van de tool.”

SaaS ontwikkeling
Marit Jansema
Logistics Manager XPO Logistics

Klaar om je product naar een volgend niveau te brengen?

Bel ons!

Bereik ons op werkdagen van 09:00 tot 18:00.

Stuur ons een bericht

We komen binnen 24 uur bij je terug. Na de eerste meeting, heb je een duidelijk beeld van de mogelijkheden, kosten en tijdlijn.

SaaS ontwikkeling

Bezoek ons

Kom langs voor een gesprek en koffie. Onze deuren zijn geopend op werkdagen van 09:00 tot 18:00.

Location pin icon

Haarlemmerstraat 124-E, 1013 EX Amsterdam