Book icon 2 min

Goed doen met de Goodplace app

Met de Goodplace app kun je op een makkelijke en leuke manier goede doelen steunen en krijg je positieve updates over wat goede doelen met geld doen. Jij als gever staat centraal en hebt zicht op je eigen impact.

De Goodplace app is sinds een aantal weken live en klaar voor het grote publiek. De app is een plek waar je als gever op een makkelijke en leuke manier goede doelen kan steunen:

  • Doneer eenvoudig en vrijblijvend aan de doelen die jij belangrijk vindt.
  • Geen ongewenste telefoontjes, post en e-mails van de doelen die je steunt.
  • Eenvoudig overzicht in je donaties aan verschillende goede doelen.
  • Via de app ontvang je positieve berichten van de resultaten van jouw donaties.

Goed doen met de Goodplace app

100% naar het goede doel

Goodplace is een stichting zonder winstoogmerk en een initiatief van betrokken ondernemers. Als je een donatie doet via Goodplace dan gaat het volledige bedrag regelrecht naar het goede doel. Met hun missie willen ze een wereld creëren waar mens en natuur floreren door het activeren van miljoenen mensen.

Daarnaast vindt Goodplace dat doelen steunen die jij belangrijk vindt, eenvoudig moet zijn. Daarom kun je Goodplace koppelen aan je favoriete betaalmethode. Tot slot kun je eenvoudig je vrienden uitnodigen om ook een kleine bijdrage te doneren. In de app zie je in één overzicht wat jullie gezamenlijke impact is geweest. En staat jouw favoriete goede doel nog niet op de app, dan kun je deze aanmelden bij Goodplace.

Ready for next level product development?

Laten we een digitaal product ontwikkelen waar eindgebruikers en business stakeholders blij van worden en dat bovendien toekomstbestendig, schaalbaar, veilig en gemakkelijk te onderhouden is.