Book icon 1 min

How I Built This

Guy Raz interviewt ’s werelds bekendste ondernemers om te leren hoe zij hun iconische merken hebben opgebouwd. In elke aflevering onthullen oprichters kwetsbare momenten van twijfel en mislukkingen en delen ze inzichten over hun uiteindelijke succes.

How I Built This vertelt niet de typische succesverhalen. Deze zakelijke podcast laat zien hoe zelfs de meest succesvolle oprichters te maken krijgen met donkere en moeilijke momenten. De show is een bewijs van de waarde van het doorzetten van uitdagingen, omdat het opbouwen van iets groots en impactvols de moeite waard is.

Guy Raz is journalist, schrijver en een bekroonde podcaster die door The New York Times is beschreven als ‘een van de populairste podcasthosts in de geschiedenis’. In totaal worden Raz’s podcasts door bijna 19 miljoen luisteraars per maand beluisterd.

how i built this

Ready for next level product development?

Laten we een digitaal product ontwikkelen waar eindgebruikers en business stakeholders blij van worden en dat bovendien toekomstbestendig, schaalbaar, veilig en gemakkelijk te onderhouden is.