Ticketscript

Hyper-responsive ticketing software

Ticketscript biedt organisatoren van evenementen een innovatieve online oplossing voor kaartverkoop. Met dit digitaal product verkoop je tickets voor jouw evenement veilig online, via Facebook, mobiel en op de locatie. De software is gratis te gebruiken voor organisatoren van evenementen. De mobiele app kan zowel online als offline worden gebruikt.

UITDAGING
Ticketscript had zelf al een aanzienlijke product ontwikkel afdeling maar wilde meer snelheid maken met groei.

AANPAK
Samen met de product owners aan de klantzijde is zijn de diverse producten in 4 teams volgens het GO Digital Product DNA ontwikkeld.

RESULTAAT

  • Meer dan 20 miljoen tickets verkocht.
  • EUR 8,6 mln aan groeigeld opgehaald.
  • In 2017 verkocht aan Eventbrite waarna beide partijen onder het Eventbrite label verder gingen.
Ticketscript

Flexibele opschaling tijdens de groei

Expertise op aanvraag
GlobalOrange ondersteunt Ticketscript in zijn enorme groei en stelt zijn specialistische kennis te allen tijde ter beschikking. Bijvoorbeeld kennis van architectuur of ondersteuning door UX-ontwerpers of productmanagement.

Parallelle teams
Verschillende parallelle Scrum-teams ontwikkelen, naast de mobiele app, nieuwe front- en back-end-functionaliteit. De groei van gebruikers beheersbaar houden en het garanderen van kwaliteit zijn altijd uitgangspunten geweest.

SaaS-expertise
GlobalOrange heeft een Android-point-of-sale mobiele app ontwikkeld voor Ticketscript. Een cloudoplossing waar hoge eisen zijn gesteld aan gebruiksgemak, prestaties, beveiliging en schaalbaarheid.

8,6 miljoen opgehaald aan investeringen

Continue ontwikkeling
Wegens enorm succes en groei vernieuwt ticketscript het systeem voor de derde keer. Deze keer ligt de focus op schaalbaarheid, snelheid en socialer, gemakkelijker te gebruiken.

Compleet responsive
Het maakt niet uit of je nu op een mobiel, iPad of laptop werkt, de toepassing biedt altijd de optimale ervaring. Ticketscript testte het product op 1800 devices met verschillende schermresoluties en besturingssystemen.

Ready for next level product development?

Laten we een digitaal product creëren waar eindgebruikers en business stakeholders van zullen houden en dat bovendien toekomstbestendig, schaalbaar, veilig en gemakkelijk te onderhouden is.