Technology Quick Scan – Smart Technical Audits

Neem weloverwogen besluiten

Heb je moeite om binnen een paar dagen weloverwogen beslissingen te nemen over de kwaliteit en risico’s van een product, technologie of organisatie? Wij bieden je een kwaliteitsmeting op basis van data en ervaring.

Waarom een Technology Quick Scan (TQS)?

 • Krijg nauwkeurig en diepgaand inzicht in de kwaliteit van jouw digitale product, technologie en organisatie
 • Datagedreven: we beoordelen 140+ kwaliteitsaspecten
 • Identificeer risico’s voor de huidige business en toekomstige ontwikkelingen
 • Informeer stakeholders met een rapport van hoge kwaliteit
 • Binnen enkele dagen geleverd en transparant voor alle partijen

Smart: scoren op 140+ kwaliteitsaspecten

Door middel van een gestructureerde aanpak en het beoordelen van meer dan 140 kwaliteitsaspecten geeft GlobalOrange je een uitgebreid inzicht in jouw digitale product, technologie en organisatie. De Technology Quick Scan (TQS) beoordeelt verschillende elementen van het product, waaronder architectuur en infrastructuur, technische en commerciële schaalbaarheid en de ontwikkelingsprocessen.

Wij begrijpen dat technische audits als onderdeel van due diligence een gedoe kunnen zijn. Daarom levert onze gestructureerde aanpak een consistente hoge kwaliteit met een minimale hinder voor jou en je productteams.

De TQS kan vaak binnen een week al ingepland worden en neemt enkele dagen in beslag waarna een professioneel rapport opgeleverd wordt voor interne en externe stakeholders en dat als basis kan dienen voor toekomstige verbeteringen. De investering voor een TQS bedraagt 4k euro.

tradeXpad

“Wanneer het Transitiefonds overweegt te investeren in een bedrijf met een eigen digitaal product dan is de betrouwbaarheid hiervan essentieel om tot een deal te komen. GlobalOrange voert in deze situaties een Technology Quick Scan voor ons uit, die direct inzicht oplevert in de kwaliteit, risico’s en schaalbaarheid. De samenwerking met de experts van GO verloopt zeer prettig en levert altijd nieuwe ideeën op om het digitale product nog verder te verbeteren.”

tradeXpad
Marc Postma
Senior Investment Manager Transitionfund ROM InWest
tradeXpad
tradeXpad
tradeXpad
tradeXpad
tradeXpad
tradeXpad

TQS aanpak

Bij de evaluatie van jouw product kijken we naar de evenredigheid van oplossingen binnen jouw technologie, team & processen. Het uitgebreide TQS-rapport geeft je inzicht in de sterke en zwakke punten van jouw digitale product en helpt bij het identificeren van risico’s en verbeterpunten.

Ons proces ziet er als volgt uit:

 • Briefing van stakeholders
 • Verzamelen van informatie door middel van een gestructureerde vragenlijst
 • Interview met het product development team
 • Delen van de belangrijkste bevindingen met de opdrachtgever
 • Opstellen van een TQS-rapport
 • Debriefing en vraag en antwoord

tradeXpad

Expertise uit 100+  ontwikkelde SaaS producten en platformen

GlobalOrange is sinds de oprichting in 2006 één van de meest innovatieve bedrijven in Nederland op het gebied van digitale productcreatie. Met een toegewijd team met uitgebreide ervaring in SaaS-ontwikkeling, streven wij ernaar de meest hoogwaardige producten te leveren die er zijn. De TQS wordt uitgevoerd door onze CTO Breght Boschker.

Breght Boschker, CTO GlobalOrange
Breght heeft meer dan 20 jaar ervaring in technologie, innovatie, productontwikkeling en strategie. Hij heeft gewerkt in een breed scala van bedrijfstypen, industrieën, producten en technologieën, variërend van Virtual Reality, consumentenelektronica tot en met automotive, medische apparatuur en vastgoedtechnologie. Een van zijn speerpunten is het samenbrengen van mensen, business en technologie in de vorm van een sterke strategische en tactische productfocus. Breght is co-auteur van meer dan 25 patenten op een breed scala van onderwerpen.

Plan een call in om de Technology Quick Scan te bespreken

Benieuwd hoe de TQS jouw kan helpen waardevolle inzichten te verkrijgen?

Neem contact met ons op!