Book icon 1 min

EMPOWERED: Ordinary People, Extraordinary Products

Als partners van The Silicon Valley Product Group hebben Marty Cagan en Chris Jones lang gewerkt aan het onthullen van de beste praktijken van de meest consistente innovatieve bedrijven ter wereld, zoals Apple, Google en Netflix. Als natuurlijke aanvulling op de bestseller INSPIRED pakt EMPOWERED de reden aan waarom de meeste bedrijven er niet in slagen het potentieel van hun mensen echt te benutten om te innoveren: productleiderschap.

Het doel van dit boek is om de lezer, als leider van productmanagement, productontwerp of engineering, alles te bieden wat er nodig is om consistente innovatie mogelijk te maken. Want het echte voordeel van eerder genoemde bedrijven is niet zozeer wie ze aannemen, maar veeleer hoe ze hun mensen laten samenwerken om moeilijke problemen op te lossen en buitengewone producten te creëren.

In EMPOWERED: Ordinary People, Extraordinary Products wordt o.a. ingegaan op:

  • Wat het betekent om een empowered productteam te zijn
  • Het werven en coachen van de leden van productteams
  • Het creëren van een inspirerende productvisie
  • Het omzetten van die strategie naar acties door teams specifieke doelstellingen te geven
  • De relatie van de productteams tot de rest van het bedrijf te herdefiniëren
  • De veranderingen beschrijven die nodig zijn om een organisatie effectief en succesvol te transformeren

 

 

empowered

Ready for next level product development?

Laten we een digitaal product ontwikkelen waar eindgebruikers en business stakeholders blij van worden en dat bovendien toekomstbestendig, schaalbaar, veilig en gemakkelijk te onderhouden is.