Your North Star in digital product creation

Al eeuwenlang maakt de mensheid producten. In een constante stroom van verbetering, gebaseerd op collectieve kennis. Handmatige productiemethoden veranderden in machines, de typemachine werd vervangen door het toetsenbord en het fysieke maakte plaats voor digitaal. Vandaag de dag zijn we op zoek naar nieuwe waarheden en stimuleren we de ontwikkeling van digitale producten verder. Terwijl we onszelf afvragen hoe het nog beter kan en blijven nadenken over de allerbeste oplossingen, geloven we dat we samen de wereld kunnen verbeteren.

We are GlobalOrange.
Your North Star in digital product development.

Diensten

product-market fit

Ontwikkel een excellent SaaS product of Online Platform

Je hebt een idee, een plan om jouw markt in razend tempo te veroveren. Je bent op zoek naar een partner die zorgvuldigheid, kwaliteit en snelheid kan combineren. Een team dat het verschil begrijpt tussen een project en een product. Wij vullen jouw passie aan met expertise. Gestoeld op 15 jaar ervaring en 200 mensen uit elke benodigde discipline. Precies wanneer jij die nodig hebt.

Begin met bouwen
product-market fit

Verbeter je SaaS product

De meeste digitale producten zijn nooit af. Er zijn altijd nieuwe features te ontwikkelen of kansen te grijpen. Dat spreekt voor zich. Maar, als de techniek van je product een bottleneck voor groei wordt, doorontwikkeling te langzaam gaat of de UI outdated is dan is het tijd om eens na te denken over het herstructureren van de code van je product.

Ontdek hoe
product-market fit

Beoordeel de staat van jouw productontwikkeling

Effectief ontwikkelen begint bij een compleet beeld van de staat van jouw productontwikkeling, bij daadwerkelijk begrijpen hoe ‘volwassen’ de aanpak is en wat je het beste kunt doen om te verbeteren. Door gebruik te maken van het door ons ontwikkelde SaaS Development Maturity Model krijg je duidelijke inzichten in wat er nodig is om naar een gewenste maturity te groeien.

Meer informatie

Al ruim 15 jaar werken wij vanuit de Posthoornkerk samen met vooruitstrevende bedrijven

product-market fit
product-market fit
product-market fit
product-market fit
product-market fit
product-market fit

Wij geloven dat een best-of-breed oplossing nodig is om tot het beste resultaat te komen. Belangrijk voor jou om te weten is dat wij onafhankelijk zijn in onze keuze voor partners en leveranciers, zodat we altijd de beste oplossing voor jouw bedrijf kunnen kiezen. Wil je meer informatie of eens kennis maken? Maak dan een afspraak met ons.

GlobalOrange is één van de meest innovatieve bedrijven in Nederland op het gebied van digitale productcreatie. Al ruim 15 jaar ontwikkelen wij vanuit de Posthoornkerk in Amsterdam maatwerk software voor bedrijven die zich met hun product willen onderscheiden en specifiek ontwikkeld op basis van de behoeften van de eindgebruikers van onze klanten. Wij vinden een sterke samenwerking op basis van wederzijds vertrouwen erg belangrijk en zijn een partner voor de lange termijn. Met onze top-expertise in technologie en user experience ontwikkelen wij applicaties voor Ticketscript, Aegon, SimpledCard, Tikkie, VUmc en vele anderen.

Het team van GlobalOrange bestaat uit Product Owners, Project Managers, Analisten, Developers en Dev-ops specialisten. Allemaal met jarenlange ervaring in de ontwikkeling van high-end digitale producten. Op basis van deze ervaring ontwikkelden we GOdna, een blueprint voor scaleable Saas-producten. GOdna behelst de optimale ontwikkeling van je product, security, architectuur, ecosysteem en cloud infrastuctuur; een roadmap om je product zo snel mogelijk te ontwikkelen en te laten groeien. GOdna is een blueprint voor een succesvol product.

product-market fit
CEO en oprichter

Yvo Gortemaker

product-market fit
Operational Director

Edwin Hoogervorst

product-market fit
Business Development Director

Guido Sival

product-market fit
Delivery Manager

Werner Bootsman

product-market fit
Marketing Lead

Milou Verbeke

product-market fit
Chief Technology Officer

Breght Boschker

product-market fit
Head of HR

Rianne Boom

Geïnteresseerd om onderdeel te worden van het team?

Als je gepassioneerd bent over product ontwikkeling, echt eigenaar wilt zijn van je werk en de manier kan veranderen waarop bedrijven zaken doen, neem dan een kijkje bij onze open vacatures en solliciteer vandaag nog!

product-market fit

Laatste updates

 • Blog
  Hoe meet je de product-market fit voor jouw digitale product?
  product-market fit
  Read more
 • Blog
  Webinar (ENG) – Softwareontwikkelingsteams verbeteren met ChatGPT en CoPilot.AI:
  product-market fit
  Read more
 • Blog
  Connecting the dots: de juiste partner kiezen voor je volgende productaudit
  product-market fit
  Read more
 • Boekentip
  EMPOWERED: Ordinary People, Extraordinary Products
  product-market fit
  Read more

Klaar om je product naar een volgend niveau te brengen?

Bel ons!

Bereik ons op werkdagen van 09:00 tot 18:00.

Stuur ons een bericht

We komen binnen 24 uur bij je terug. Na de eerste meeting, heb je een duidelijk beeld van de mogelijkheden, kosten en tijdlijn.

product-market fit

Bezoek ons

Kom langs voor een gesprek en koffie. Onze deuren zijn geopend op werkdagen van 09:00 tot 18:00.

Location pin icon

Haarlemmerstraat 124-E
1013 EX Amsterdam