ZooEasy

Stamboom software voor fokkers en kwekers

Het ZooEasy SaaS platform biedt een unieke alles in één oplossing voor de professionele fokkers en kwekers van allerlei diersoorten. Met ZooEasy is het makkelijk om stambomen, medische gegevens en gewonnen prijzen van shows te administreren en archiveren.

UITDAGING

ZooEasy vroeg ons te helpen om de overstap van desktop applicatie naar SaaS platform te maken.

AANPAK

GlobalOrange ontwikkelde een applicatie met een overzichtelijke, heldere en functionele structuur. Met de geavanceerde zoekfunctie kunnen de eindgebruikers wereldwijd razendsnel de gezochte gegevens uit grote hoeveelheden data terugvinden

RESULTATEN

  • >7000 SaaS gebruikers wereldwijd.
ZooEasy

Overgang van desktop naar SaaS gemaakt

Business Sense
Wij zijn een partner die proactief meedenkt. Onze belangrijkste drijfveer is om onze klanten echt succesvol te maken.

Focus on User Experience
De User Experience bepaalt het succes van de applicatie. Bij het ontwerp van onze applicaties staat de eindgebruiker centraal.

Future ready technology
Een slimme combinatie van standaard componenten en maatwerk resulteert in een minimale investering en oplevertijd.

Totaalpakket voor fokkers en kwekers

Informatie altijd paraat
GlobalOrange ontwikkelde een applicatie met een overzichtelijke, heldere en functionele structuur. Met de geavanceerde zoekfunctie kunnen de eindgebruikers wereldwijd razendsnel de gezochte gegevens uit grote hoeveelheden data terugvinden.

Overzichtelijke database
Gebruikers kunnen belangrijke gebeurtenissen vastleggen in een logboek. De ingevoerde gegevens worden gevisualiseerd in een stamboomoverzicht, relaties met bloedverwanten worden geregistreerd en foto’s kunnen worden toegevoegd.

“GlobalOrange voldeed perfect aan onze verwachtingen. De accountmanager was vooraf volledig transparant in zijn aanpak, tarieven en mijlpalen. We hebben in 5 maanden het product ontwikkeld conform specificaties, financiële en planningsafspraken. De samenwerking met GlobalOrange is erg prettig verlopen.”

ZooEasy
Erik Reudink
Directeur – ZooEasy

Succesfactoren

Partnership

GlobalOrange is meer dan 5 jaar de vaste technologiepartner van ZooEasy in software ontwikkeling en beheer. ZooEasy online wordt voortdurend middels kleine releases uitgebreid met functionaliteiten.

Samenwerking

De onderlinge samenwerking verloopt uitzonderlijk soepel. ZooEasy is heel goed op de hoogte van de wensen van hun gebruikers en kunnen dat vertalen naar functionele specificaties. Onze ervaren programmeurs realiseren dit vervolgens snel en accuraat.

Product ownership

De klant heeft zelf een zeer volledige rol van Product Owner op zich genomen. De software wordt in kleine iteraties ontwikkeld en de SaaS oplossing is al vanaf het begin sterk aan het groeien.

Ready for next level product development?

Laten we een digitaal product creëren waar eindgebruikers en business stakeholders van zullen houden en dat bovendien toekomstbestendig, schaalbaar, veilig en gemakkelijk te onderhouden is.