Book icon 1 min

How Big Things Get Done

“How Big Things Get Done” biedt een fascinerende inkijk in de wereld van projectbeheer, waarbij Flyvbjerg en Gardner onverwachte en cruciale factoren belichten die het succes van projecten bepalen. Dit boek is niet alleen relevant voor projectmanagers, maar ook voor een breder publiek.

Waarom is dit boek het lezen waard?

  1. Ontrafeling van complexiteit: Flyvbjerg en Gardner ontraadselen complexe projecten en illustreren hoe ze functioneren zonder een one-size-fits-all benadering, waardoor een beter begrip ontstaat van succesvolle projectuitvoering.
  2. Universele toepasbaarheid: Ongeacht of je nu werkt aan een huisrenovatie, een start-up leidt, of betrokken bent bij grensverleggende ruimtemissies, de besproken principes zijn relevant voor elk project.
  3. Inspirerende verhalen: Met boeiende anekdotes en casestudy’s onderstrepen Flyvbjerg en Gardner hun bevindingen en maken ze het boek zowel leerzaam als onderhoudend.
  4. Nieuwe perspectieven: “How Big Things Get Done” daagt gangbare denkpatronen in projectbeheer uit en stelt innovatieve benaderingen voor om ambitieuze projecten met meer vertrouwen te benaderen.

Dit boek zal je begrip vergroten over waarom sommige projecten slagen en andere mislukken, en het zal je inspireren om zelfverzekerder te zijn in het aanpakken van projecten, ongeacht hun omvang. Als je ge├»nteresseerd bent in projectmanagement, biedt “How Big Things Get Done” waardevolle inzichten en inspiratie.

How big things get done

Ready for next level product development?

Laten we een digitaal product ontwikkelen waar eindgebruikers en business stakeholders blij van worden en dat bovendien toekomstbestendig, schaalbaar, veilig en gemakkelijk te onderhouden is.