Book icon 1 min

Sprint: How to Solve Big Problems and Test New Ideas in Just Five Days

Deze New York Times Bestseller is een praktische gids voor het beantwoorden van belangrijke vragen en is een boek voor teams van elke grootte, van kleine startups tot Fortune 100’s, van leraren tot non-profitorganisaties.

Ondernemers en leiders worden elke dag geconfronteerd met grote vragen: Wat is de belangrijkste plek om je op te richten en hoe begin je? Hoe ziet je idee er in het echt uit? Hoeveel vergaderingen en discussies zijn er nodig voordat je zeker weet dat je de juiste oplossing hebt?

Met de Design Sprint kun je deze vragen gaan beantwoorden. Jake Knapp creëerde het vijfdaagse proces bij Google, waar sprints werden gebruikt voor alles van Google Search tot Google X. Hij sloot zich aan bij Braden Kowitz en John Zeratsky bij Google Ventures en samen hebben ze meer dan tweehonderd sprints voltooid met startups in ondernemingen, e-commerce, gezondheidszorg, financiën, klimaat, kunstmatige intelligentie en meer.

sprint

Ready for next level product development?

Laten we een digitaal product ontwikkelen waar eindgebruikers en business stakeholders blij van worden en dat bovendien toekomstbestendig, schaalbaar, veilig en gemakkelijk te onderhouden is.