Botentekoop.nl

Markplaatssoftware voor boten

Aanbod van 20.000 boten

Bezoekers van de website kunnen zoeken binnen het aanbod van gemiddeld 20.000 boten. Er kan gezocht worden op verschillende soorten boten. Als de gebruiker een type gekozen heeft, kan hij vervolgens de zoekresultaten filteren naar de specifieke uitvoering van de boot die hij zoekt. Op de afbeeldingen van de boten kan geklikt worden voor meer informatie over de boot en de aanbieder. Als de gebruiker een geschikte boot gevonden heeft, kan hij de verkoper per e-mail benaderen.

Botentekoop.nl

Vraag en aanbod

Bohil Media beoogde een webapplicatie waarbij vraag en aanbod in boten perfect samenkomen. De software moet beschikken over een uitgebreide maar eenvoudig te gebruiken zoekfunctie die het toelaat om zowel met weinig als veel criteria de perfecte boot te vinden. Aanbieders van boten moeten de mogelijkheid hebben uit diverse abonnementen te kiezen om te adverteren.

 

Architectuur

Nadat de architectuur van de bestaande applicatie was aangepakt is volgens een roadmap doorontwikkeld voor zowel web als mobiel.

Ready for next level product development?

Laten we een digitaal product creëren waar eindgebruikers en business stakeholders van zullen houden en dat bovendien toekomstbestendig, schaalbaar, veilig en gemakkelijk te onderhouden is.