Xpenditure

Kosten declareren met je telefoon

Vereenvoudigd proces van bonnetje tot boekhouding

UITDAGING

Xpenditure (voorheen CardWise), met jarenlange ervaring op het gebied van expense-management, wilde het declareren versimpelen.

AANPAK

Een GlobalOrange team ontwikkelde de webapplicatie en twee ondersteunende mobiele apps voor iPhone en Android, die op een slimme manier zorgen voor gebruiksgemak en schaalbaarheid.

RESULTATEN

  • Bij het ontwerp van de Xpenditure applicatie stond de eindgebruiker centraal. Door goed te kijken naar het werkproces sluit de applicatie perfect aan op de wensen en behoeften van de eindgebruiker.
  • Xpenditure is inmiddels onderdeel geworden van Rydoo.

 

Xpenditure

Verhoging productiviteit en controle over bedrijfsuitgaven

Schaalbaar & onderhoudbaar
Door gebruik te maken van services is de architectuur van Xpenditure schaalbaar. In geval van extra belasting of groei kunnen er gemakkelijk instanties bijgeplaatst worden.

Toonaangevend interactie ontwerp
Bij het ontwerp staat de eindgebruiker centraal. Door goed te kijken naar het werkproces is Xpenditure een applicatie die naadloos aansluit op de wensen en behoeften van de eindgebruiker.

Moderne SaaS oplossing
Het voordeel van een SaaS oplossing is de sterke schaalbaarheid die hiermee gepaard gaat. Door alle tijdrovende processen te vervangen door een oplossing die alle stappen automatiseert wordt er een aanzienlijke tijdswinst geboekt. Zowel voor eindklanten als voor Xpenditure zelf.

FinTech expertise

Bijzonder UX design
Bij het ontwerp van de Xpenditure applicatie stond de eindgebruiker centraal. Door goed te kijken naar het werkproces sluit de applicatie nu perfect aan op de wensen en behoeften van de eindgebruiker.

Partner die meedenkt
Xpenditure zocht een partner die meedenkt en proactief met ideeën komt. Het team van GlobalOrange voelt zich zeer betrokken bij de doelstellingen van de klant en doet er alles aan om die te bereiken.

Domeinkennis
GlobalOrange heeft veel ervaring met het ontwikkelen van FinTech software. Het is bij de ontwikkeling van dergelijke software essentieel om verstand te hebben de gevestigde financiële infrastructuren, regelgeving en processen.

Succesfactoren

UX centraal

De applicatie is snel en prettig in gebruik door de constante focus van het team op User Experience. Door het intuïtieve en innovatieve ontwerp is Xpenditure een nummer 1 app in zijn segment.

Agile teams

Parallelle teams voor mobiel en web hebben volgens de scrum ontwikkelmethodiek de applicaties in korte tijd voor de eerste gebruikers opgeleverd.

SaaS

De oplossingen die wij bouwen in de cloud stellen hoge eisen stellen aan gebruiksvriendelijkheid, performance, schaalbaarheid en security. GlobalOrange is expert in het bouwen van SaaS software

Ready for next level product development?

Laten we een digitaal product creëren waar eindgebruikers en business stakeholders van zullen houden en dat bovendien toekomstbestendig, schaalbaar, veilig en gemakkelijk te onderhouden is.