Book icon 1 min

Transformed: Moving to the Product Operating Model

Marty Cagan heeft zichzelf opnieuw overtroffen met zijn nieuwste boek, ‘Transformed’. Als een autoriteit op het gebied van productmanagement en de auteur van de invloedrijke werken ‘Inspired‘ en ‘Empowered‘, brengt Cagan een verhelderend perspectief op hoe bedrijven hun productontwikkelingspraktijken kunnen transformeren.

Een van de meest boeiende aspecten van ‘Transformed’ is hoe Cagan de uiteenlopende succesverhalen van bedrijven als Slack, Apple, Amazon en Stripe ontrafelt en ontdekt dat ze allemaal een gemeenschappelijke aanpak hanteren voor productontwikkeling. Deze bedrijven, vaak geprezen als de toonaangevende vernieuwers in hun respectievelijke branches, blijken te opereren volgens een vergelijkbaar Product Operating Model.

Door duidelijke stappen te laten zien voor effectieve productontwikkeling, biedt Cagan praktische begeleiding voor bedrijven die streven naar concurrentievoordeel en innovatie. Het boek is daarnaast direct toepasbaar: Cagan’s vermogen om complexe concepten te vertalen naar concrete actiestappen maakt ‘Transformed’ niet alleen inspirerend, maar ook erg bruikbaar.

Kortom, ‘Transformed’ is een must-read voor iedereen die betrokken is bij productontwikkeling, van startende ondernemers tot doorgewinterde executives.

P.S. De klanten van GlobalOrange werken sinds de samenwerking al grotendeels volgens het Product Operating Model zoals beschreven in ‘Transformed’. De standaard aanpak voor product ontwikkeling (GO Approach) die wij op basis van onze ervaring met het ontwikkelen van 100+ SaaS producten opgebouwd hebben komt voor een groot deel overeen met de principes in het boek. Daarnaast leveren wij de expertises die bij de klant ontbreken; van product management en UX design tot SaaS development en cloud infra management. Een gouden combinatie die al tot vele successen geleid heeft.

transformed

Ready for next level product development?

Laten we een digitaal product ontwikkelen waar eindgebruikers en business stakeholders blij van worden en dat bovendien toekomstbestendig, schaalbaar, veilig en gemakkelijk te onderhouden is.